Sakta ned och lyssna innåt

Hej! Jag heter Elisabeth. Jag är nationalekonom, yogalärare, mamma och globertrotter som nu bor på Österlen. Jag har studerat studie- och yrkesvägledning och jag är certifierad Inner Voice Facilitator.

Jag kan hjälpa dig att tydligare höra din egna intuition, så att den kan guida dig genom dina livsval.

Vad är en Intuitions Session? (Inner Voice Session)
Det är en två timmars guidning över telefon, då jag hjälper dig att höra din intuition tydligare. Det är inte hypnos eller meditation utan att skapa ett lugn som låter din intuition komma igenom tydligare, samtidigt som den problem-lösande, kritiska delen av din hjärna får vila lite. Jag spelar in samtalet så att du kan lyssna på det senare. Läs mer om Intuitions Session här.

November erbjudande
Som nyexaminerad Inner Voice Facilitator vill jag öva mig på att hålla sessioner på svenska. Under november månad erbjuder jag 2 timmars sessioner till dig vars intuition säger Ja!

Kostnad: 500kr inkl moms (2200kr i vanliga fall). Att du skriver ett inlägg på Instagram som din upplevelse och taggar _tiredmama_ . Och att du skriver ett utlåtande efter vårt samtal, som jag kan använda i min marknadsföring.

Kontakta mig på hello@tiredmamaandfriends.com eller på Instagram, så hittar vi en tid som passar.

Skapa det liv du vill leva
Känner du att allt snurrar för fort och att du har tappat bort dig själv? I moderskapet eller karriärshjulet? Jag har själv ändrat inriktning flera gånger i min karriär då mina intressen eller prioriteringar har ändrats under livets gång. Jag kan hjälpa dig att göra det samma. Att bygga det liv du vill leva. Och låta intuitionen guida dig.
Kontakta mig på hello@tiredmamaandfriends.com så kan vi boka in ett 15 minuters samtal för att se hur jag kan hjälpa dig.

” I’m happy that I took the opportunity to have an inner voice session with Elisabeth. It was a lovely experience. She made me feel safe and able to let my inner voice speak.” – Anna